شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 240918
    تاریخ انتشار: 27/ارديبهشت/1400 - 13:36

    دروازه‌بان استقلال در آستانه جدایی؟/ ستاره نیمکت نشین تنهاتر از همیشه

    در میان حاشیه‌های زیاد دربی، دروازه‌بان استقلال تنهاتر از قبل به نظر می‌رسد.

    دروازه‌بان استقلال در آستانه جدایی؟/ ستاره نیمکت نشین تنهاتر از همیشه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازخبرورزشی؛در حاشیه دربی ۹۵ تهران، تصویری از دروازه‌بان استقلال منتشر شد که در خلوت خود روی سکوهای آزادی به زمین مسابقه خیره شده است. سیدحسین حسینی که زمانی ستاره استقلال و یکی از گزینه‌های قفس توری تیم ملی فوتبال بود، این روزها به ذخیره ثابت رشید مظاهری تبدیل شده است.

    برخلاف مربیان سابق استقلال، فرهاد مجیدی به سیستم چرخشی گلرها اعتقادی ندارد و از زمان حضور وی، حسینی فرصتی برای حضور در میدان پیدا نکرده است. بدون شک یکی از مهمترین کمک‌های مجیدی به حسینی، در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا اتفاق افتاد و این دروازه‌بان در نشست خبری پیش از دیدار استقلال با الشرطه عراق در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا حاضر شد تا روحیه‌اش حفظ شود.

     

    سیدحسین حسینی در لیگ بیستم و در زمان حضور فکری ۴ مسابقه در ترکیب آبی‌پوشان قرار گرفت و ۴ مرتبه دروازه‌اش باز شد. از بد ماجرا وی در بازی مقابل نفت مسجدسلیمان به اشتباه، با گل‌به خودی وارد دروازه خودی را باز کرد تا سریال ناکامی‌هایش در این فصل تکمیل شود. به نظر می‌رسد این بازیکن نتوانسته با نیمکت‌نشینی‌اش کنار بیاید و به جای اصلاح عملکردش و تمرینات بیشتر، وارد حاشیه شده تا به ذخیره محض مظاهری تبدیل شود.

    با این تفاسیر زمزمه‌های جدایی حسینی در پایان فصل بیش از پیش جدی شده است و به نظر می‌رسد این دروازه‌بان با وضع موجود یکی از گزینه‌های اصلی جدایی از استقلال باشد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما